Rekordfisken

 

 

 

 

 

Röding 4320 g

tagen av Björn Eriksson 31/1.

Vägd på digitalvåg.

Tar ni en fisk som är större än den här, får ni gärna skicka ett mail med uppgifter om:

Namn på fiskaren, art, vikt och helst även ett foto.

info@landosjon.se

 

 

31 Mars

Idag har Sören Nilsson fått flera fina fiskar och därebland denna fina röding som var 3,6 kg,

 

 

 

 

 

 

och Håkan Larsson fick också en fin röding på ca 3 kg.

 

 

 

30 Mars

Solveig Sjöberg från Njurunda var här för första gången och lyckades ta en röding som var 4,1 kg.

 

 

 

 

 

Sune Näslund från Högsjö sportfiskeklubb fick också en fin röding som var 2,9 kg.

30 Mars

Idag har pesonal från SABU, Krokoms kommun varit på Landösjön men det blev dåligt med fisk för dem.

 

På fotot är Anette Palmqvist, Marlén Hallqvist, Bertil Eriksson och deras chef Kennet Karlsson.

28 Mars

Troligtvis blev de flesta utan fisk idag i det vackra vädret.

 

 

Ömer D och Tage Lundqvist fick var sin fin fisk tidigt på morgonen.

 

 

 

 

Fredrik Nordin fick också en fin röding.

27 Mars

Fortfarande ingen fart på fisket, men en och annan fisk kom det upp. Det vackra vårvintervädret fortsätter också.

 

Betty Olofsson tog en röding som var 1,4 kg.

 

 

 

 

Åke Lindell tog också en röding som var 1,3 kg.

 

26 Mars

Varmt och soligt idag också. Både fisk och fiskare blev slöa. Kent Zetterström hade i alla fall tur och fick en fin röding. Vikt på hushållsvåg var 2,9 kg.

25 Mars

Solig och varm dag på sjön, men dåligt med napp. Det var några morgonpigga fiskare som fått fisk hörde vi, och så var det Ingemar Risberg från Umeå som hade premiär på Landösjön och lyckades ta fisk.

23 Mars

Klarblå himmel och sol hela dan. Det var varmt att ha fiskekläderna på. Både folk och fisk blev slöa. Någon enstaka fisk kom upp, men över lag dåligt. Vi får hoppas på bättre fiske i morgon.

 

 

22 Mars

Trögt fiske för de flesta enl rykte från sjön. Skriv i gästboken ifall du som har fiskat har en annan uppfattning.

21 Mars

Onsdagen var en solig och fin dag. Mycket folk hade kommit till Landösjön. Det var fisk i farten men svår att få upp. Det tappades många fiskar.

Erik Pettersson , Frösön fick en fin röding.

 

 

 

 

Kurt Jonsson fick en röding som vägde 2,8 kg.

Det kom ett kort ifrån sommaren

Joakim Lindström fick en röding på långdrag som var 4.800g

20 Mars

Ganska trögt fiske idag för de flesta, men fruarna från Hammarstrand fick fisk så att de var nöjda. Kul. Evert Svensson från Nissafors i närheten av Värnamo hade fått en röding och två sikar.

 

 

19 Mars

Snöigt från morgon, men blev bättre frampå dan.Sex fiskare på sjön och de fyra som vi träffade hade fått fisk, varav en fått fyra fiskar i ett-kilosklassen. Det kanske blir fart nu när strömbildarna går för fullt. Tyvärr har vi ingen bild

 

18 Mars

Idag har det snöat hela dan och är ca 2-3 varmt. Det går inte att se något bortöver sjön pga snöandet. Helt vitt. Undrar om det finns någon tapper fiskare därute. Skriv i så fall i gästboken och berätta om hur det varit idag. Väldigt lågt lufttryck idag.

 

17 Mars

Dagen började med soligt och lugnt väder, så jag begav mig ut på sjön med mycket matsäck för att vara ute länge. Det tog inte lång stund, föränn det var full snöstorm på sjön, och ingen i närheten fick fisk. En del gick hem. Jag fick till slut en liten fisk , men det var för dåligt väder för att stanna, så det var bara att gå hem och fika.

15 Mars

Bara sporadiskt med fisk idag också. En del fick dock fina fiskar. Här har vi ett ex på fin fångst. Patrick Nordin från Njurunda fick två fina rödingar som vägde 2,2 och 1,8 kg.

13 Mars

Jag tog en fin röding 3,4 kg 60 cm lång 38,5 cm omkrets. Det var vackert väder och ganska mycket folk, dom flesta fick bra med fisk runt där jag satt. Månge kilosfiskar men det var ganska långt mellan nappen, men vid 2-tiden då fick jag ett ordentligt hugg höll på ca 5-10 min innan min bror Tommy kom med huggkrok och drog upp fisken.

Mvh Anders Johansson

 

13 Mars

Mycket folk på sjön. Inga rapporter från stora massan vid fiskodlingen, men en bit ifrån tog Margit och Ivan Eriksson fina fiskar

12 Mars

Milt och lugnt på förmiddagen men frampå dagen blev det sämre väder. De flesta upplevde fisket dött men det kom upp både små och stora fiskar, och både sik och röding. Krister Johansson fick en röding som var 2,2 kg och

 

 

 

 

 

Jörgen Arnlo tog en stor röding ca 3 kg

10 Mars

Dagen började solig och lugn och en och annan fisk kom upp. Bl.a tog Pecka Olsson en fin fisk. Senare mitt på dan blev det mulet, blåsigt och senare snö, så folket försvann efersom från isen .Fisket var allmänt dåligt.

9 Mars

Det har varit runt nollsträcket idag och solen har ibland skymtat bakom molnen, men fisket har varit dåligt. Christian Lundberg från Umeå var den ende som lyckades ta fisk idag vad jag såg

7 Mars

Idag fick vi se två fina fiskar . Mats Larsson tog en röding som var 3.550 g

 

 

 

 

 

 

 

 

och Gun Forsén tog en som var 3.500 g. Milt och bra väder men trögt fiske för övrigt.

6 Mars

Endast någon minusgrad idag men blåsigt och dåligt fiske, i alla fall på förmiddan. Det var nog lika bra att passa på att grilla lite ifall det nappar bättre på eftermiddan. Skriv och berätta i gästboken hur det går.

4 Mars

Mindre fiskare idag. Ingen riktig fart på fisket, men många har fått fisk och en del fina. Siv Larsson har fått fin fångst.

3 Mars

Mitt namn är Jan Nilsson från Dvärsätt och jag hade glädjen att ta en fin röding på 4,2 kg lördagen den 3/3 klockan 9.30. Fisken fastnade i hålet och med lite våld hamnade den i säkert förvar uppe på isen. Jag har fiskat många år uppe på Landösjön och jagat 4 kilosgränsen och äntligen är jag där. Jag hade god hjälp av en rutinerad fiskare som coachade mig under drillningen  och upptagningen. Fisken var 61 cm lång och 46 i omkrets

3 Mars

Idag har det varit över 150 fiskare på sjön, men ingen större fiskelycka. Ryktesvis hörde vi talas om att någon tagit en fisk på över 4 kg. Fiskaren får gärna skicka bild och vikt till: info@landosjon.se

 

2 Mars

Soligt och fint väder idag! Många blev utan fisk, men Sören Persson fick en fisk på 2.9 kg och med följde även fiskegrannens pimpelspö som fisken tidigare tagit med sig.